ungadoptert.no
Fra "problembarn" til forbilde
Norsk-Colombianos Forening utvides
Feiring av Colombias nasjonaldag!
Studie om voksne adopterte
Sulten på mer
Rasisme rammer adopterte
Nye tanker
Identifiserer seg med innvandrere
Et bein i hvert land
Å definere seg selv
Peru-ungdom på Facebook
Engasjer deg!
Ung adoptert
fakta om adopsjon
land
adoptert identitiet
litteratur
kjente adopterte
tilbake til start
forum

Engasjer deg!

Ønsker du å hjelpe barn som har det vanskelig i verden rundt oss? Da kan du gjøre en innsats for Bistand for barn!

Trykk for stor versjon av bildet
Bistand for barn er Adopsjonsforums bistandsavdeling hvor barna i våre samarbeidsland står i sentrum. Vi jobber for å bedre situasjonen for barn som bor på institusjoner, vanskeligstilte familier og lokalsamfunn.

Nå kan du og skolen din hjelpe oss med dette arbeidet. Og det beste av alt er at det er skikkelig gøy! Her er måter du kan gjøre det på:

  • Mange skoler ønsker å finne alternativer til Operasjon Dagsverk, og Bistand for Barn kan være alternativet. Vi har mange fine prosjekter som dere kan være med og støtte årlig. En skole som har valgt dette er Greveskogen Videregående Skole. De har valgt å støtte vårt prosjekt i Colombia, Luz y Vida.

  • Kanskje dere vil ha en juleinnsamling på skolen? Dere kan for eksempel selge vafler og gi pengene til ett av våre prosjekter.

  • Temadag eller time: Her kan dere ta for dere ulike temaer innen bistand⁄utviklingsarbeid, og på den måten engasjere eller øke kunnskapsnivået på et tema dere er interessert i.

  • Du kan også arrangere stand eller ha innsamling i nærområdet ditt. Du kan for eksempel stille deg opp sammen med noen venner i byens handlegate eller på et kjøpesenter, og samle inn penger til Bistand for barn.
Viktig å vite:
På forhånd bør du ha lest litt om Bistand for barn, og kanskje valgt ut et konkret prosjekt du ønsker å samle inn til. Folk vil gjerne vite hvor pengene deres havner, og det er mer troverdig hvis du har litt kunnskap om prosjektet du samler inn til.

Ta kontakt med oss så kan vi hjelpe deg med informasjon og hjelpe til med valg av prosjekt!

Du kan få tak i oss på e–post bistand@adopsjonsforum.no, eller på telefon 23 28 08 00.
Alt innhold (c) 2008 Ungadoptert.no, Adopsjonsforum, Inkognitogt. 17, 0201 OSLO. Tel.:23 28 08 00. E–post: gk@adopsjonsforum.no Publiseringssystem:Intellicom.