ungadoptert.no
Fra "problembarn" til forbilde
Norsk-Colombianos Forening utvides
Feiring av Colombias nasjonaldag!
Studie om voksne adopterte
Sulten på mer
Rasisme rammer adopterte
Nye tanker
Identifiserer seg med innvandrere
Et bein i hvert land
Å definere seg selv
Peru-ungdom på Facebook
Engasjer deg!
Ung adoptert
fakta om adopsjon
land
adoptert identitiet
litteratur
kjente adopterte
tilbake til start
forum

Ung adoptert

På ungadoptert.no kan adopterte lese om internasjonal adopsjon, få tips om litteratur, laste ned aktuelle artikler, finne nyttige linker og få mer kunnskap om det landet du ble adoptert fra. Målgruppen er ungdom mellom 15–25 år, men alle kan selvsagt bruke sidene. Vi skal etter hvert også utvikle et eget forum der du kan dele erfaringer med andre adopterte.

Ungadoptert.no er utviklet av Adopsjonsforum, Norges største adopsjonsformidler.

Kjekt å vite:
  • over 18 000 har blitt adoptert fra utlandet til Norge
  • det største samarbeidslandet til Adopsjonsforum er Colombia. I perioden 1972–2008 har mer enn 3.600 colombianske barn fått nye familier i Norge
  • det største adopsjonslandet totalt sett er Sør–Korea. Ca. 5.000 har kommet til Norge fra Sør–Korea siden de første adopsjonene tidlig på 1960–tallet
  • det var først for 30 år siden at internasjonal adopsjon ble satt i system i Norge. Frem til tidlig på 1970–tallet var det flere innenlandsadopsjoner enn utenlandsadopsjoner i Norge, mens det nå er under en tiendedel av adopsjonene der den adopterte er norsk.

Alt innhold (c) 2008 Ungadoptert.no, Adopsjonsforum, Inkognitogt. 17, 0201 OSLO. Tel.:23 28 08 00. E–post: gk@adopsjonsforum.no Publiseringssystem:Intellicom.